60


ISKUSTVO TRADICIJE,

AINOVATIVNI POGLED KA BUDUĆNOSTI

Ilgazlar Insaat je kompanija koja je došla iz Kayserija u Eskišehir i koja je rezultat poduzetničkih uzbuđenja koja su nastala iz novih izazova. Sa porodičnom tradicijom od 60 godina gradnja više nije samo „posao“ nego je postala strast za nas.

Firma koja je postepeno rasla u Eskišehiru za kratko vreme je postala jedna od najcenjenijih građevinskih firmi u gradu sa okončanim brojnim projektima stambenih objekata i nekretnina. Ali projekti izgradnje stambenih objekata i nekretnina na nivou Eskišehira nisu bili dovoljni za Šenola Ilgaza, jednog od članova osnivača ove kompanije.

Ilgazlar Insaat je postepeno razvijao i širio asortiman građevinskih proizvoda od stambenih jedinica do obrazovnih i zdravstvenih objekata, od fabrika do izgradnje centara za kongrese i sajmove, te realizuje brojne projekte izgradnje puteva i infrastrukture, kao i projekte rudarstva. Kompanija je nastavila da dodaje nove značajne projekte svom proizvodnom asortimanu kao što je izgradnja stadiona u Adani kapaciteta od 33 hiljade gledalaca, te izgradnja najvećeg bazena za otpadne vode u Turskoj.

U ovom procesu kompanija je uspešno završila niz projekata u uskoj saradnji sa brojnim javnim i privatnim institucijama kao što je Državna institucija za vodoprivredu, Državna institucija za izgradnju stambenih objekata TOKI, TEI, Eti Maden, Trgovinska komora u Eskišehiru, Ministarstvo za omladinu i sport, državni univerziteti, opštine i guvernerstva i dr.

Naša vizija

Postajanje vodećeg korporativnog brenda u građevinskom sektoru Turske i regionu kao vodeći i inovativni brend koji je orijentisan prema potrebama klijenata.

Naša misija

Naša osnovna misija je da povećamo dodatnu vrednost našim klijentima u Turskoj i na međunarodnom polju u potpunoj harmoniji i saradnji sa našim klijentima/poslovnim partnerima.


• Izazov


Pretvaranje svih izazova i poteškoća u konkretne realne rezultate kroz inspiraciju poduzetničkog duha, uzbuđenja i snova našeg osnivača Šenol Ilgaza. Kompanija poseduje odlučnost za realizaciju svojih ciljeva bez pronalaženja bilo kakvih izgovora i bez udaljavanja od politike visokokvalitetne proizvodnje.


• Orijentisani prema klijentima - Fleksibilni


Fleksibilan način rukovodstva zasnovan na očekivanjima i zahtevima naših klijenata ima za cilj da partnerstvo sa brzim delovanjem i efikasnim rešavanjem problema pretvorimo u dugoročnu saradnju.


• Naučno znanje - stručnost


Kompanija održava naučno znanje, timski rad i solidarnost na cijelu organizaciju. Kompanija konstantno radi na poboljšanju procesa donošenja odluka na osnovu znanja i stručnosti.